Feriehytten.net

Oplevelser til HELE familien

<< Tilbage

Cookie & persondatapolitik

Ejer og kontaktoplysninger af hjemmesiden: www.feriehytten.net: Bente & Leif Jürgensen , Bilsbækvej 76, 8300 Odder
E-mail: postmaster@feriehytten.net  Telefon: +45 6015 4246

Cookies
www.feriehytten.net anvender cookies til at forbedre brugervenligheden og funktionaliteten på sitet. Når du benytter sitet, samtykker du til vores anvendelse af cookies.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, som lagres på din PC eller andet IT-udstyr. Den gør det muligt i anonymiseret form at registrere, hvilke handlinger brugerne foretager på sitet, og den sikrer ligeledes ofte en optimal funktionalitet. Mange funktioner kan ikke vises uden anvendelsen af cookies. Cookies anvendes i dag af størstedelen af alle sites på Internettet.
 
Hvad anvender vi cookies til?
Vi anvender cookies til at registrere, hvilke handlinger brugerne foretager på vores site, hvilke sider de læser, og hvilken teknologi de anvender. Det gør det muligt for os at optimere brugervenligheden og funktionaliteten på sitet.

Vi anvender ikke vores cookies til at foretage en identifikation af dig som bruger, idet oplysningerne indsamles i anonymiseret form. Oplysningerne deles med tredjepart.
 
Vi anvender følgende typer cookies:

Google Analytics

Google Analytics holder øje med brugerens adfærd. Herunder er listet de forskellige cookies som Google Analytics anvender:

    utma, som registrerer antallet af besøg, du foretager på sitet (gemmes på din PC i 2 år).
    utmb og utmc, som udregner, hvor lang tid du bruger på feriehytten.net i hver session
    (utmb gemmes på din PC i 30 minutter, mens utmc slettes fra din computer, når du forlader vores site).
    utmz, som registrerer, hvilken søgemaskine du kommer fra, og hvilke søgekriterier du har brugt (gemmes på din PC i 6 måneder).


Nødvendige cookies
Disse cookies er påkrævet for, at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som brugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en online bestilling til at virke.

Hjemmesidens indhold er lagret og administreres gennem One.com & CMS platform. Den sætter cookies, som bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du f.eks. har besøgt os før.
 
Hvor længe gemmes en cookie på min pc?
Det afhænger af den enkelte cookie, hvor længe den gemmes på din pc. Se varigheden i listen over cookies ovenfor. Hver gang du besøger feriehytten.net, vil perioden dog blive forlænget, som beskrevet ovenfor.
 
Sletning af cookies
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

    Internet Explorer
    Mozilla Firefox
    Google Chrome
    Opera
    Safari
    Flash cookies (gælder alle browsere)
    iPhone, iPad og andet fra Apple
    Telefoner med styresystemet Android

 
Hvorfor informerer vi om cookies?
Vi informerer om vores cookie-politik i overensstemmelse med "Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr".
Bekendtgørelsen stiller krav om, at der skal indhentes et informeret samtykke fra brugeren, når hjemmesider anvender cookies (eller lignende teknologi) hos brugeren.
 

Persondatapolitik
Dine persondata: Når du besøger Feriehytten.net kan du opleve, at du skal aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre, i forbindelse med tilmelding til en eller flere services, samt bestilling af ferieophold. Ved at benytte vores services samtykker du automatisk. Personoplysninger bruges først og fremmest til at levere den service personen har bedt om, herunder levering af tilmeldte arrangementer, nyhedsbreve, ydelser og lignende. Feriehytten.net opbevarer personoplysninger på computere med begrænset adgang. Vi passer godt på dine oplysninger, og vi sletter dem igen, når kundeforholdet er ophørt dog tidligst efter 5½ år af hensyn til dansk lovgivning. Feriehytten.net indsamler ikke personoplysninger uden at personen selv har givet sådanne oplysninger f.eks. i forbindelse med booking af feriehus, tilmelding til et arrangement, køb af en vare eller ydelse, deltagelse i en undersøgelse, anmodning om modtagelse af tilbud eller lignende. Vi passer rigtigt godt på personlige oplysninger og vi gemmer oplysningerne så længe de er relevante, som udgangspunkt indeværende år med tillæg af 5 kalenderår efter kundeforholdets ophør. Feriehytten.net anvender databehandlere, som hjælper os med at levere din service eller ydelse. F.eks. til at drifte platforme, udsende breve og forsendelser, IT-leverandører, support og finansielle institutioner. Vi sikrer os et højt sikkerhedsniveau og det er kun personer med et arbejdsbetinget behov, som har adgang til disse oplysninger. Disse oplysninger vil Feriehytten.net aldrig sælge eller på anden måde videregive uden din udtrykkelige tilladelse. Feriehytten.net´s sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at personoplysninger håndteres forsvarligt. Feriehytten.net kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Hvor ikke andet er angivet, sendes og opbevares disse oplysninger ikke krypteret. Alle data er dog beskyttet bag en firewall. Brugeren afgiver således sine personlige oplysninger på eget ansvar. Ved betaling med MobilePay eller kontooverførsel, sker betaling via din egen bank. Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til udlejer/ formidlers betalingsudbyder. De af dig indtastede oplysninger vil blive opbevaret hos feriehytten.net til brug for behandling af den konkrete booking/bestilling, samt udarbejdelse af statistik m.v. Herudover vil de af dig indtastede oplysninger blive videregivet til den udbyder/udlejer du har booket hos til brug for etablering og opfyldelse af aftalen. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.

For at leje et af vores feriehuse, har vi brug for dit: Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse
For at afslutte lejemålet og tilbagebetale depositum har vi brug for dit kontonummer
Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, men i det tilfælde kan du så ikke leje feriehuset.

Såfremt brugeren ønsker at kontakte Feriehytten.net vedrørende brug af personoplysninger kan Feriehytten.net kontaktes via e-mail på adressen: kontakt@feriehytten.net

Andre hjemmesider
Vores hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider. Denne persondatapolitik gælder kun for vores hjemmeside, så hvis du benytter links, eller f.eks. ser film, fra andre hjemmesider, vil vi anbefale at du læser deres persondatapolitik.

Feriehytten.net har IKKE adgang til dine kortoplysninger. Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen eller hvis der foreligger en retskendelse. Det kan hænde, at vi registrerer din adfærd på Feriehytten.net´s sider for, at sikre dig den bedst mulige oplevelse på sitet. Som besøgende på Feriehytten.net er det muligt, at Feriehytten.net indhenter ikke identificerbare oplysninger som alder, køn, postadresse o.l.

Andre Ferieboliger
I Feriehytten.net ser du et bredt udvalg af ferieboliger. Disse ferieboliger vises som en service til vores gæster, så det altid er muligt at finde en ledig feriebolig for en specifik uge. Alle ferieboliger kan naturligvis bookes Online. Din booking via Feriehytten.net videresendes direkte til udbyderen/udlejeren, med hvem lejeaftalen indgås. Al videre kommunikation og ekspedition foregår mellem gæst/kunde/lejer og udbyder/udlejer, dette gælder også ændring, reklamationer eller annullering af booking/bestilling af andre feriehuse, end vores private ejendomme, foretaget via Feriehytten.net. Feriehytten.net fraskriver sig et hvert ansvar overfor andre ferieboliger, end vores private.

Ansvar
Al anvendelse af Feriehytten.net, herunder downloads og data fra Feriehytten.net sker på egen risiko.

Yderligere spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte os på +45 6015 4246, hvis du har yderligere spørgsmål til cookies på www.feriehytten.net

Denne side opdateres løbende og er senest opdateret juni 2018